17 június 2017

Disney Princess Challenge - Snow White 3. rész




Egy kis kihagyás után újra itt vagyunk Hófehérkével. Az elmúlt pár napban aztán tényleg jó sok minden történt vele.


Miután Andreval jól összemelegedtek, rá is tértek a babaprojektre. Úgyhogy Hófehérke viszonylag hamar megtalálta a hercegét. Ráadásul a házát elnézve, elég gazdag herceget fogott ki magának. Szóval főhősnőnk Mr. Wolfenál töltötte az éjszakát.


Másnap reggel haza is ment és rájött, hogy neki is kéne valami munka, mivel Hófehérke igazi karaokemániás lett az elmúlt napokban, gondoltam, miért ne választhatná az énekesi hivatást. Igaz, a bére nem valami nagyszerű, de addig is legalább nem munkanélküli. 


A következő pár napban szegény furcsa rosszullét gyötörte, egész nap émelygett és folyamatosan a mosdóba szaladgált. Bizonyára Andretól kapott el "valamit". Látod, látod, minek kellett úgy előre rohanni ezzel a kapcsolattal.


Főhősnőnk a rosszullétek ellenére igyekezett kötelezettségeit teljesíteni. A Kultúrparkban találkoztunk a tulajdonossal, hogy később segítségünkre legyen a karrierépítésben. Hófehérke ezután boldogan nyomott le néhány közel sem hétköznapi dalt. Ugye milyen menő a szerkója!

 
Az este folyamán még áthívtuk Andret és miután magunk is megbizonyosodtunk róla, bejelentettük neki a terhességet. A férfi valószínűleg mindenre számított csak erre nem, mikor Hófehérke bűbájosan rátelefonált. Egyébként Andre fodrásznál járt és egy kétbalkezes fodrásztanoncnak hála eléggé béna lett a haja, de hát most ez van. Hófehérkének így is tetszik az a lényeg.


Hófehérke hasa az következő napokban egyre csak növekedett. Így elkezdett azon gondolkozni, hogy milyen név lenne megfelelő a babának. Sok minden megfordult a fejében, borzalmasabbnál borzalmasabb névötletekkel, amit ha lehet, most nem sorolnék fel. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése